Over Food & Fun

Ik ben Colinda Olff en heb Food&Fun opgericht in 2009. FOOD staat voor gezonde voeding en FUN voor bewegen!

Mijn missie is om jou te inspireren en te motiveren om te gáán voor een gezonde leefstijl VOLOP energie!
Om je met mijn enthousiaste, nuchtere en praktische benadering een stap verder te helpen. Inzicht te geven in je eet-, drink én beweegpatroon en samen te komen tot een leefstijl die bij je past.
En belangrijker nog, je te laten merken wat de mentale én fysieke effecten zijn van goede voeding en bewegen!

Alle ervaringen die ik heb opgedaan als docente Lichamelijke Opvoeding, conditietrainer, consulente sportstimulering bij de gemeente Nieuwegein, sport- en mentalcoach bij het bedrijf Ergo Control komen heel mooi samen in Food&Fun.
Inspireren, motiveren en kennis delen.
Het beste uit jou halen!
Wát een mooi vak!

Ondanks mijn fanatieke beweegpatroon had ik zelf ook moeite om mijn gewicht onder controle te houden. Bovendien verloor ik áltijd alle “afval-weddenschappen” met mijn vriendinnen! Tot ik de extra kilo’s écht zat was……
De studie gewichtsconsulente nam mij mee in de interessante wereld van voeding. Ik ben voor het eerst in mijn leven 12 kilo afgevallen. Niet door te gaan “lijnen”, shakes, poeders, repen of ander marketingmateriaal te gebruiken. Maar door bewust te gaan kiezen voor volwaardige voeding en mezelf niet meer te gebruiken als “afvalbak”! En dat geeft zo’n adrenaline stoot, die doorwerkt in alles!
En wanneer je eenmaal “besmet bent met het goede voeding-virus” wil je méér en méér weten. 

 

Colinda Olff
Co liggend kleiner

Of je nu kiest voor een eenmalig voedingsadvies, Personal Training voor een gezond en veerkrachtig lijf, een vriendinnen-consult,  liever online-begeleiding zodat je de deur niet uit hoeft of voedingsadvies in combinatie met bewegen bij de Bootcamp-Light?
In de praktijk Food&Fun of bij je thuis? Het kan allemaal.
Aarzel niet langer! Neem contact op of bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak
06 – 55 96 45 23