Food & Fun een site boordevol tips over gezonde voeding en bewegen.

U heeft de eerste stap gezet “op weg naar een gezonde leefstijl”! Wilt u meer weten over gezonde voeding, bewegen, afvallen of juist aankomen? U vindt op deze site vele tips en het laatste nieuws over het bereiken van een gezonde leefstijl met VOLOP energie! Veel leesplezier en bovenal INSPIRATIE….

 • Geen zin in griep???

  Verhoog uw weerstand met echte weestandbommetjes zoals; voedingsvezels in groente en fruit, aardappelen, peulvruchten, kies producten met veel vitamine A en C. Zorg goed voor uw darmen met gezonde voeding, hierin bevindt zich een groot deel van ons immuunsysteem! Niet téveel roodvlees en vermijd verzadigde vetten. Wees lief voor uw darmen. Niet alleen om buikklachten te voorkomen maar vooral omdat het effect kan hebben op uw gemoedstoestand. Wilt u meer tips? Aarzel dan niet en zoek contact via het contactformulier of bel 06 – 55 96 45 23.

 • Adviezen Gezondheidsraad en Food&Fun mooi op één lijn!

  Dagelijks noten en elke week peulvruchten op het menu. Dit nieuwe advies van de Gezondheidsraad sluit naadloos aan bij de adviezen die Food&Fun al langer geeft. De Gezondheidsraad adviseert de gemiddelde consument nu meer groenten, fruit, peulvruchten, noten en vis te eten. Afvallen met lekker en écht eten. Dat werkt en is dus volgens de laatste stand van zaken in de wetenschap!

 • Waarom klanten bij ons wél afvallen!

  Omdat álles mag en niets moet!
  Dat klinkt misschien raar, maar het werkt wel.
  De obsessie voor eten wordt weggehaald en u leert om bewust eigen keuzes te maken.
  Geen voorgeschreven diëten maar wel een verantwoord advies; “hoe zou het beter kunnen”.
  Een hele praktische benadering waardoor het duidelijk wordt waarom én hoe uw lijf reageert op voedingsmiddelen.
  En opeens blijkt het een makkie te zijn om regelmatig te eten, “grazen” te voorkomen, verleidingen te weerstaan en andere keuzes te maken.
  En dan is het zo’n mooi vak om klanten blij de praktijk te zien verlaten. Met een grote glimlach om het gezicht!
  Nieuwsgierig? En wilt u dit ook ervaren? Aarzel dan niet en zoek contact via het contactformulier of bel 06 – 55 96 45 23.

 • STOP met uitgeven van geld aan de dieet-industrie

  Stop met uitgeven van uw geld aan allerlei diëten, shakes, poedertjes, repen of kant-en-klaar maaltijden. Ga gewoon gezond eten! Want dáár zitten nog altijd de beste voedingsstoffen in. Daar kan geen maaltijdvervanger tegen op! Uw lichaam is gemaakt om te eten, te verteren, aan het werk te gaan met voedingsstoffen en vezels.
  Klanten vertellen u dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn om te gaan voor gezonde voeding en bewegen.

 • Bekijk het NIEUWE cursusaanbod

  Cursussen, trainingen en workshop in de vestigingen Nieuwegein en Hilversum die alles te maken hebben met gezonde voeding en bewegen in de breedste zin van het woord. Naar aanleiding van de nieuwste onderzoeken worden beide onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken belicht. ……lees meer
  Cursussen voor volwassenen maar óók voor de jeugd waarin u vele tips&adviezen ontvangt over gezonde voeding en bewegen. U kunt trainingen volgen die u helpen uw conditie te verbeteren en uw lijf sterker en strakker maken. Of workshops bezoeken die u dieper de materie mee innemen omtrent de psychologie van het eten. Samen afvallen & bewegen? Of liever individuele begeleiding? Het kan allemaal! Doe mee en laat u inspireren dit seizoen!

 • Food&Fun “Bootcamp-Light”

  Een héérlijke afwisselende workout voor een sterke romp, stalen billen, strakke armen en een fit lijf!!
  Wie wil dat nou niet? Daag jezelf uit……….
  In de buitenlucht werken aan uw lijf & conditie waarbij u minimaal 400 kcal per training verbruikt. De Nedereindse Berg leent zich uitstekend voor “Body Boosting” trainingen. Banken, hekken, huisjes, heuvels, bomen, kettle bell, power rope, dynabands, slam ball….. Alles wordt ingezet om u fitter en sterker te laten worden. “Probleemzones” worden aangepakt.
  U kunt altijd instromen bij de trainingen. U beweegt op uw eigen niveau! Doet u mee? Kom een keer langs en ervaar hoe fijn het is om in de buitenlucht te werken aan uw lijf & conditie. Elke maand wordt u gewogen! De lichaamsanalyse geven u handvatten om mee aan de slag te gaan! ….lees meer

 • Mooie ervaringen van klanten!

  Mocht u nog twijfelen of het de moeite waard is om deel te nemen aan een van de activiteiten van Food&Fun lees dan de ervaringen van de andere deelnemers. Klanten die meededen aan een training, cursus, workshops of individuele begeleiding kregen vertellen enthousiast hun ervaringen……lees meer.

 • Nieuw voeding & overgang

  Alle vrouwen moeten er aan geloven…de overgang! Maar waar de een enorm veel last heeft van overgangsverschijnselen rolt de ander zó door deze levensfase heen. Deze klachten zijn overigens geen ziekte maar een natuurlijk proces bij elke vrouw.
  Maar met goede voeding, een gezonde leefstijl en de zorg voor een schone lever en bijnieren kunt u deze overgangsfase een stuk aangenamer maken.
  Nieuwsgierig? Heeft u behoefte aan kennis én vaardigheden? Aarzel dan niet en zoek contact via het contactformulier of bel 06 – 55 96 45 23.

 • En het kan écht….!

  Het is écht haalbaar, je weer fijn voelen in je eigen lijf!…..lees meer

 

 • Vergoedingen 2015 Gezonde voeding & Bewegen

  Steeds meer zorgverzekeraars investeren in een gezond en fit lijf! En…..zij beseffen dat u hier wellicht wat hulp bij kunt gebruiken!
  De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland heeft een handig overzicht gemaakt van de zorgverzekeraars en de bijbehorende vergoedingen voor 2015.
  Aarzel niet en maak gebruik van deze vergoeding. Zoek contact via het contactformulier of bel 06 – 55 96 45 23!

 • Food&Fun bestaat 5 jaar!

  Wij hebben u gevraagd uw ervaring te delen met ons op het vlak van afvallen, aankomen en/of bewegen. En dát hebben er vele gedaan!
  Super! De winnaars hebben reeds bericht ontvangen. Lees het inspirerende verhaal van Gert Jan…..lees meer

 • Schrijf uw kind in bij de Fit&Fun Club

  Trainingen over gezonde voeding en bewegen waarin uw kind wordt gestimuleerd om de gezonde leefstijl vol te houden. De combinatie van theorie over gezonde voeding en veel bewegen wordt voortgezet. Elke week een andere sport of beweegvorm beoefend; van balsporten tot gymnastiek, van racketsporten tot tikspelen, van hindernisbaan tot gezelschapsspelen. Maar belangrijker nog…..plezier in bewegen staat bovenaan!!!
  …..lees meer.
  Bekijk ook de video Sportintro, met als onderdeel de Fit&Fun cursus.

  • Op zoek naar een leuke cursus?

   De cursuskalender staat voor u online. Boordevol nieuwe cursussen, trainingen en workshops in de vestigingen Nieuwegein en Hilversum. Samen bewegen en afvallen, Fit & Slank op de wintersport, Trainingen voor een TOPconditie, diverse workshops over actuele lifestyle onderwerpen…… lees meer

  • Wilt u weten wat een voedingsconsult inhoudt?

   De Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland laat in een kort promotiefilmpje zien wat u onder andere kunt verwachten van een consult.

   ……Klik hier voor het promotiefilmpje.

   Mocht u nog twijfelen of het de moeite waard is om deel te nemen aan een van de activiteiten van Food&Fun lees dan de ervaringen van de andere deelnemers. Klanten die meededen aan een training, cursus, workshops of individuele begeleiding kregen vertellen enthousiast hun ervaringen……lees meer.

  • Food&Fun werkte mee aan succesvolle koningsspelen op de OBS De Toonladder.

   600 kinderen begonnen deze dag met een gezamenlijk koningsontbijt en volgden de gezamenlijk aftrap op de tv. Daarna heeft de wethouder mevr. R. Blom-Oosterhoff de koningssportdag officieel geopend. De groepen 1 t/m 4 deden mee aan een sport&spelcircuit en de oudere kinderen gingen naar klimmen, bowlen, fitness, tennis en dans.
   Bekijk hier het Toonladder journaal.

 

Wilt u ook afvallen, aankomen of meer gaan bewegen? Maar lukt het u niet alleen? Wij kunnen u daarbij helpen! Kom naar de praktijk Colinda’s Food&Fun in de gemeente Nieuwegein (provincie Utrecht). Met een (sport)voedingsadvies en beweegadvies op maat bereikt u gegarandeerd uw doelen.
Begin bij het begin, ga gezond leven… met verantwoorde voeding en voldoende beweging.

Wilt u meer informatie over de diverse consultmogelijkheden?
Geef uw wensen aan op het contactformulier of bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak 06 – 55 96 45 23