Bewegen

Voor het bereiken van je ideale gewicht, gezonde hart- en bloedvaten, een soepel en fit lijf, een goede spijsvertering, vermindering van stress, het leggen van sociale contacten en voor het vrijmaken van het geluksstofje serotonine is lichaamsbeweging onmisbaar!!!
Elke dag minstens een half uur……kies vooral iets wat je leuk vindt om te doen!
  • De sportcoach van Food&fun kan u helpen een beweegvorm te zoeken die bij u past. Of een work-out verzorgen met diverse oefeningen voor conditie- en spieropbouw! Zoals bijvoorbeeld bij het Food&Fun “Bootcamp-Light”.
  • Doe alleen sporten die u leuk vindt. Als u een sport gevonden heeft waar u écht plezier in heeft, is uw inzet groter en slaat u minder snel een training over.
  • Het is belangrijk dat u een sport kiest die bijdraagt aan vetverbranding of conditieopbouw. Daar zit nogal een verschil in.
  • Wij kunnen voor u uitrekenen hoeveel calorieën u verbrandt tijdens het beoefenen van een bepaalde sport. Om resultaat met beweging te boeken, moet u streven naar tenminste een verbruik van 300 calorieën per sessie.
  • Daarnaast kunt u aan een work-out meedoen op het vlak van:
    Wandelen, hardlopen, skaten, fietsen, mountainbiken, of conditietraining (ook Boot-Camp behoort tot de mogelijkheden). In het park, bij de Nedereindse plas in Nieuwegein of bij  u in de buurt
    Total Body Work-Out (spierversterkende- en Core Stability oefeningen voor o.a. buik, billen, benen, armen). Praktijk Food&Fun
Waarom is sporten zo belangrijk?

Voor het bereiken van uw ideale gewicht, gezonde hart- en bloedvaten, een gezond cholesterolgehalte, een soepel en fit lijf, een goede spijsvertering, vermindering van stress, het leggen van sociale contacten én voor het vrijmaken van het geluksstofje serotonine is lichaams-beweging onmisbaar! Kortom, ga voor een gezond leven!

Bewegen.

Elke dag minstens een half uur. Maar dat niet alleen; twee keer per week gaat u er stevig tegenaan. Ontdoe u van negatieve energie door wandelen/hardlopen, skaten, spinning, tennis, etc  Het maakt niet uit wat; als u uw hoofd maar leeg maakt en uw lijf oppept! Bewegen draagt bij tot het algehele welbevinden en het efficiënt verrichten van uw dagelijkse taken. Doen dus!

U beweegt nu ook al! Bereken hier hoeveel u beweegt.

U heeft al voldoende aan een half uur om een work-out te volgen van Food&fun. Wilt u dat ook? Geef uw wensen aan op het contactformulier en u ontvangt een beweegplan op maat!