Nieuw cursusaanbod Food&Fun

Het nieuwe cursusaanbod van Food&Fun staat voor u online. Cursussen, trainingen en workshop in de vestigingen Nieuwegein en Hilversum die alles te maken hebben met gezonde voeding en bewegen in de breedste zin van het woord. Naar aanleiding van de nieuwste onderzoeken worden beide onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken belicht. ……lees meer
 
Cursussen voor volwassenen maar óók voor de jeugd waarin u vele tips ontvangt over gezonde voeding en bewegen. U kunt trainingen volgen die u helpen uw conditie te verbeteren en uw lijf sterker en strakker maken. Of workshops bezoeken die u dieper de materie mee innemen omtrent de psychologie van het eten. Samen afvallen & bewegen? Of liever individuele begeleiding? Het kan allemaal! Doe mee en laat u inspireren dit seizoen!

 
Mocht u nog twijfelen of het de moeite waard is om deel te nemen aan een van de activiteiten van Food&Fun lees dan de ervaringen van de andere deelnemers. Klanten die meededen aan een training, cursus, workshop of individuele begeleiding kregen vertellen enthousiast hun ervaringen……lees meer.
Of beter nog ervaar het zelf! Schrijf u vandaag nog in en doe mee!!
Geef u nu op via het contactformulier of bel 06 – 55 96 45 23!