Inschrijven voor de Cursus Food&Fun kan NU!

De cursus bestaat uit de perfecte combinatie van theorie over een gezonde leefstijl én de BESTE oefeningen voor een sterk en strak lijf!
Tijdens de 4 bijeenkomsten gaat u op een leuke manier zelf aan de slag met gezonde voeding en bewegen.

Hoe gezond bent u? Bij aanvang van de cursus wordt u gewogen op de Tanita weegschaal. Deze geeft door middel van een strookje een nauwkeurig overzicht van uw gewicht, vetpercentage, spiermassa en BMI. Dit zal het uitgangspunt zijn voor een persoonlijk advies.

Van welke voedingsmiddelen krijgt u energie én wordt u blij? Verkeerd eten kan u behoorlijk uitputten. Maar er zijn ook voedingsstoffen die u juist energie geven. De beste voedingsmiddelen zijn voor u op een rijtje gezet.

Het effect van bewegen op uw gezondheid. Welke sporten zijn effectief en ondersteunen het afvallen? Wat kunt u het beste eten vóór, tijdens en ná het sporten?

Hoe bereikt u een gezonde leefstijl met VOLOP energie? Vermoeidheid, prikkelbaarheid, lusteloosheid en stemmingswisselingen? Weg ermee!! Wat moet u doen en wat kunt u beter laten.

Elke cursusavond bestaat uit een half uur theorie en een half uur Workout voor de diverse spiergroepen. De beste Core-Stability oefeningen komen aan bod!
Een leuke en leerzame cursus boordevol handige tips over het bereiken én vasthouden van een gezonde leefstijl. Mis deze cursus niet!

U vindt hier de data en alle informatie over locaties en tarieven.

Doet u mee? Dit is uw kans om te investeren in een gezond lijf! Weg met alles wat u tegenwerkt. Geen verplichtingen of lidmaatschap. Maar wel héél veel waardevolle tips en lekker sporten!
Mis deze cursus niet! Schrijf u nu in en ga VOLOP ENERGIE de wintermaanden in!