Fun

Ga bewegen! Elke dag een uur!

En dát kan van alles zijn zoals dansen, hardlopen, skaten, wandelen of werken in de tuin.

Of doe mee met een training.
Inspirerend, effectief en modern.

Fun

BEWEGEN

Eigenlijk weet je wel dat je elke dag wat aan beweging moet doen. Al is het alleen al voor het vrijkomen van de geluksstofjes die je een heerlijk gevoel geven. Maar daarnaast is het écht wetenschappelijk bewezen dat bewegen gezondheidswinst oplevert. Voor het bereiken van je ideale gewicht, gezonde hart- en bloedvaten, een soepel en fit lijf, een goede spijsvertering, vermindering van stress en het leggen van sociale contacten is lichaamsbeweging onmisbaar!!!
Elke dag het liefst een uur……kies vooral iets wat je leuk vindt om te doen!

Of doe mee aan een van mijn trainingen die zijn inspirerend, motiverend en effectief. Modern en volgens de laatste trends. Ik kan je “bewegen”om het “beste” uit jezelf te halen. En laat je ervaren hoe fijn het is om te bewegen. Je gaat gegarandeerd met een voldaan gevoel naar huis.

Bootcamp

Sporttrainingen

Afwisselende en stevige body-boosting workouts in de buitenlucht. Banken, hekken, heuvels en klein materiaal wordt ingezet om je probleemzones aan te pakken! Maar je kunt óók indoor trainen!
Lees meer

Beweeg-tips

Beweegtips

Wat is een HITT training? Insanity training als killer work-out? En vele uitdagende tips voor een fit en krachtig lijf! Maar ook spierpijn weg knabbelen met fruit!
Lees meer

Cursus-agenda

Cursus agenda

Volg een cursus, training, workshop of een individueel consult. Inspirerend, motiverend en effectief. Modern, volgens de laatste trends en onderzoeken.
Lees meer