Consulten

Waarom werken aan een gezonde leefstijl zoveel voldoening geeft?
Omdat je, na een aantal weken, daadwerkelijk verschil voelt in je lijf! Meer energie en meer levenslust!

En omdat binnen een gezonde leefstijl heel veel mag en niets moet!
Dat klinkt misschien raar, maar het werkt wel.
De obsessie voor eten wordt weggehaald en je leert om bewust eigen keuzes te maken.
Geen voorgeschreven diëten, shakes of maaltijdvervangers maar wel een verantwoord advies;
“hoe zou het beter kunnen”.
Een hele praktische benadering waardoor het duidelijk wordt waarom én hoe je lijf reageert op voedingsmiddelen.
En opeens blijkt het eenvoudiger te zijn om regelmatig te eten, “grazen” te voorkomen, verleidingen te weerstaan en andere keuzes te maken.
Dan is het zo’n mooi vak om klanten blij de praktijk te zien verlaten. Met een grote glimlach om het gezicht!
Nieuwsgierig? En wil je dit ook ervaren?

Kijk welk consult of welke cursus het beste past binnen je agenda en laat je verrassen én inspireren…..
Mocht je nog twijfelen over deelname, lees dan de ervaringen van andere deelnemers.

 • Intakeconsult
  De begeleiding start altijd met een oriëntatieconsult. Samen nemen we enkele zaken door. Wat wil je bereiken met de voedingsadviezen? Hoe kan ik je daar het beste bij helpen? Wat is je huidige lichaamsgewicht? Hoeveel wil je afvallen of aankomen? Wát zijn je quilty pleasures? Aan het eind van het consult krijg je altijd een persoonlijk advies mee!
 • Voedingsadvies
  Het voedingsadvies krijg je naar aanleiding van je eigen eetdagboek. Er zal eerst inzicht verkregen moeten worden in je eet- en drinkpatroon voordat er een goed advies gegeven kan worden. Dit advies is zoveel mogelijk in overeenstemming op je eigen eetpatroon. Het moet bij je passen anders gaat het niet lukken!
  Naar aanleiding van de lichaamsanalyse (gewicht, tailleomvang, vetpercentage, etc) en inzage in het eetverslag krijgt je een persoonlijk advies.
 • Vervolgconsulten
  Heb je toch nog een klein steuntje in de rug nodig? Bepaald dan zelf hoeveel vervolgconsulten je nodig denkt te hebben. Stel je eigen pakket samen!
  Je leert tijdens de consulten de basisprincipes van gezond eten en bewegen. Je leert gezond, doeltreffend en duurzaam afvallen. Je ontwikkelt inzicht in je eigen eetpatroon en leert NIET minder te eten maar ANDERS. Het gaat daarbij niet alleen om wát je eet, maar ook wanneer, hoe vaak en hoeveel je eet.
  Uiteindelijk ben je ZELF in staat om verstandige voedingskeuzes te maken en op een verantwoorde manier te sporten.
  Je krijgt bij afname van 5 consulten een persoonlijke werkmap waaruit wekelijks een voedingsthema besproken wordt.
  Met behulp van de Tanita lichaamscompositie Analyzer krijgt je bij elk consult een overzicht van je gewicht, vetpercentage, BMI waarde, etc. Via een strookje zijn je resultaten duidelijk te volgen.
 • Alleen een lichaamsanalyse
  De Tanita lichaamscompositie Analyzer geeft je binnen enkele minuten alle informatie over je gewicht, vetpercentage, spiermassa, BMI waarde, BMR advies, etc. Je vindt alle informatie op een uitdraai. Die krijg je gelijk mee!
 • Eenmalig voedingsadvies
  Heb je meer behoefte aan een eenmalig advies? Dat kan! Wellicht alleen een lichaamsanalyse? Wil je weten of je op de goede weg zit naar een gezonde leefstijl? Of een paar eenvoudige tips om je eet- drinkpatroon te veranderen? Een sportvoedingsadvies?
 • Vriendinnenconsult
  Wil je wel gaan afvallen maar dit niet alleen doorstaan? Dan komt je toch gezellig samen! Lees meer
 • Ouder-kindconsult
  Hoe bescherm je je kind tegen overgewicht? Wat kun je zelf doen? Best lastig! Tijdens dit consult krijg je praktisch tips hoe je hier het beste mee aan de slag kunt gaan. Lees meer
 • Bootcamp-Light
  Een héérlijke afwisselende workout voor een sterke romp, stalen billen, strakke armen en een fit lijf!!
  Wie wil dat nou niet? Daag jezelf uit! In de buitenlucht werken aan je lijf & conditie waarbij je minimaal 400 kcal per training verbruikt. Lees meer
  Je kunt dit óók combineren met een voedingsconsult.
 • Online consult
  Online consult écht iets van deze tijd. Makkelijk in te passen in je drukke agenda, directe feedback én steun tijdens moeilijke momenten! Lees meer
 • Workshop
  Voedingsadviezen integreren binnen je bedrijf of organisatie? Lees meer
 • Projectleider
  Heb je een projectleider nodig? Voor het leiden van een project? De organisatie van een evenement of activiteit? Lees meer
Met behulp van de Tanita lichaamscompositie Analyzer krijgt je bij elk consult een overzicht van onder andere je gewicht, vetpercentage en BMI waarde. Via een strookje zijn je resultaten duidelijk te volgen. Daarnaast wordt de buikomvang gemeten.

Ben je de extra kilo’s zat? Klaar voor de volgende stap?
Neem contact op dan gaan we voor sterk, gezond en happy lijf!