Ervaringen

Klanten die meededen aan een training, cursus, workshop of individuele begeleiding kregen vertellen enthousiast hun ervaringen.

Mocht je nog twijfelen of het de moeite waard is om deel te nemen aan een van de activiteiten lees dan onderstaande ervaringen. Of beter nog ervaar het zelf! Schrijf je vandaag nog in en doe mee!!
Geef je nu op via het contactformulier of bel 06 – 55 96 45 23!

Individuele consulten
 • Afvallen makkelijk roept iedereen. Nou, na jaren steeds het niet halen van minder gewicht toch maar eens naar Colinda omdat mijn partner enorm gewicht was verloren. Echter was er voor mij een ding zeker VAN MIJN VLEES AFBLIJVEN.
  Het eerste gesprek was gelijk al prima en ze gaf mij goede adviezen, ze riep niet je mag GEEN vlees, ze riep het is beter dat…… Hierdoor ben ik aan het denken gegaan.
  En nu nu ben ik wel degelijk kilo’s kwijt. Nog niet op het gewicht wat ik wil maar het gaat wel de juiste kant op. En geloof het of niet er staat niet meer elke dag vlees op het menu. De geboden alternatieven zijn prima. En nee ik ben geen vega geworden maar ga wel veel bewuster om met mijn voeding en voedingsstoffen. Ik voel me hierdoor ook lekkerder en heb meer energie. Ik eet regelmatiger en weet nu dat ik moet letten om mijn vetten en suikers.
  Op naar mijn streef gewicht wat ik nu zeker op een gezonde wijze ga halen.
  Stephanie, 44 jr.
 • Over het algemeen had ik weinig te klagen. Mijn gewicht was goed, daar ben ik best tevreden mee. Wel voelde ik me regelmatig ‘vol’.
  Op advies van een vriendin ben naar Colinda gegaan. Samen hebben we mijn voedingsschema doorgenomen. Wat opviel is dat ik nogal veel eiwitten per dag binnen kreeg. Vroeger sportte ik veel (6 keer per week) maar dat is verminderd naar 3 keer per week. Mijn voeding heb ik daar niet op aangepast.
  Bij het weegmoment bleek mijn vetpercentage aan de hoge kant te zijn. Veel eiwitten eten is goed als je veel sport, maar omdat ik dat nu niet verbrandde ging zich dat omzetten in vet. Colinda heeft me hele bruikbare aanwijzingen gegeven die ik heb toegepast in mijn eetpatroon.
  Na 6 weken was er al een duidelijk resultaat te zien. Mijn vetpercentage was afgenomen met 2,5%.
  Ik voel me ook een stuk prettiger en niet meer zo ‘vol’.
  Colinda, bedankt voor je advies!
  Linda, 52 jr.
 • Afvallen is helemaal niet zo moeilijk, als je maar snapt hoe het (ongeveer) werkt in je lijf en in je hoofd en je een stok achter de deur hebt. Tenminste, zo werkt het voor mij. Dat is precies waar Colinda mij mee helpt. Niet met strakke diëten die gedoemd zijn te mislukken, maar met kennis over voeding, met praktische tips over hoe je te wapenen tegen moeilijke momenten EN, voor mij niet onbelangrijk, met de weegschaal die elke keer onvermijdelijk klaarstaat om te zien of je je doel hebt gehaald. Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen en ik heb nog lang niet het gevoel dat ik klaar ben. Ik blijf nog een poosje bij Food&Fun!
  Pieter 43 jr.
 • Ik was al een tijdje aan het proberen om gewicht te verliezen, maar dat lukte niet goed. Toen ik besloot om naar een gewichtsconsulente te gaan kwam ik bij Colinda. Zij heeft mij op een no-nonsense manier voorzien van goede tips, informatie en adviezen die bij mij passen en ook in te passen zijn in mijn levensstijl. Daardoor is het gelukt mijn eetpatroon structureel te wijzigen en ben ik van maat 44 naar 38 gegaan. Nu kan ik die leuke jurkjes aan die ik altijd al wilde.
  Suzan
 • Ik was gestopt met roken sinds 14 jaar en eigenlijk structureel 10 kilo te zwaar.
  Ik wilde op mijn eigen manier, in mijn eigen tempo, maar wel onder begeleiding afvallen.
  Colinda heeft mij hier voortreffelijk bij geholpen d.m.v voedingsadviezen, trainingsschema’s (TABATA PROTOCOL, die 2x 4 min. gaat ‘m worden!!) en persoonlijke aandacht (de bewuste stok achter de deur).
  Toen ik begon zat ik rond de 100 kilo; inmiddels 91/92 kilo.Ik wil uiteindelijk naar de 85 kilo. Kortom Food&Fun is wat mij betreft een aanrader.
  Paul
Cursussen & workshops
 • En of ik wat aan alle informatie heb gehad!
  Ik ben me veel en veel bewuster van wat ik eet, heb mijzelf een veel beter en regelmatiger eetpatroon aangeleerd en ik probeer een goede balans aan te houden tussen het eten en het bewegen.
  Ik kijk met heel veel plezier op de cursus terug en heb er al heel vaak heel enthousiast over verteld aan familie, vrienden en bekenden.
  Is een TOP beslissing geweest me ervoor te hebben opgegeven.
  Groetjes,
  Willy
 • Als ik wat kreten en/of zinnen bedenk bij de cursus dan denk ik aan:
  – bewust worden van wat je eet
  – bewust worden of je het wel wilt eten
  – afwegen (heb ik er echt zin in) en de consequenties nemen (sporten, de volgende dag wat minder, of wat gewicht pakken)
  – balans zoeken
  – bewuster genieten van eten.
  Hedi
 • “Cursus Enthousiasme om die extra calorieën te laten staan…..en zelf te gaan bewegen! ”
  Maaike
 • Voor mij was meedoen met de cursus een stukje interesse. Met het volgen van de cursus kun je voor jezelf bepalen of je goed/verantwoord bezig bent met voeding. Je gaat als senior toch minder nodig hebben en dan is het belangrijk dat je een beetje weet wat je eet. Na de cursus ben ik toch wat alerter met betrekking tot vetten en suiker en de etiketten. Ik ben goed bezig!!!
  Ria
 • Ik heb de cursus als zeer plezierig en leerzaam ervaren,
  om over enkele maanden weer bijeen te komen lijkt me een goed plan,
  Voor begeleiding in goed, gezond eten en leven ben ik in.
  Je doet het voortreffelijk wat mij betreft dus geen op of aanmerkingen.
  Kees.